WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem op dit moment. Het bestaat al 10 jaar en in die tijd zijn er al meer dan 75 miljoen websites die gebruik maken van WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (Content Management Systeem). Het is op dit moment het meest gebruikte CMS systeem in de wereld. WordPress kan vergeleken worden met een tekstverwerker, u kunt gemakkelijk uw eigen website beheren. WordPress was ooit gemaakt om blogs op te maken, maar al snel is het uitgegroeid naar een professioneel CMS systeem. Circa 72 miljoen websites gebruiken WordPress als basis, wat 80% is van alle websites bij elkaar! Het is dus het is al lang niet meer bedoeld om alleen blogs mee te maken, u kunt er tegenwoordig ook professioneel mee aan de slag.

Waarom WordPress?

WordPress is een platform dat zich keer op keer heeft bewezen op het gebied van gebruikersgemak.
Zo wordt WordPress gebruikt door de meest succesvolle bedrijven van over de gehele wereld. Het is ook nog eens Opensource, wat betekend dat u toegang heeft tot de broncode. Zo kunt u altijd alles aanpassen naar eigen wens. Waarom WordPress zo populair is? WordPress is enorm gegroeid door de actieve meewerkende Community die mee heeft geholpen aan de bouw van het CMS.

WordPress is daarnaast ook nog eens goed zoekmachine geoptimaliseerd. Dat houdt in dat u gemakkelijk een hoger positie kunt bereiken in verschillende zoekmachines.

Multifunctioneel
WordPress is een CMS dat talloze mogelijkheden biedt, van A tot Z. Er zijn miljoenen thema’s en plug-ins beschikbaar. Er worden dagelijks gemiddeld 1000 nieuwe plug-ins gebouwd en gemiddeld 73 thema’s! Zo kunt u zeker iedere denkbare wens uit laten komen.
Mocht het dan toch niet lukken, dan helpen wij u graag verder met een perfecte maatwerk oplossing.

Benieuwd?

Wij kunnen voor iedereen een professionele, maatwerk WordPress website maken. Zowel voor particulieren, ondernemers als voor bedrijven. Wij bieden u een perfecte oplossing met WordPress. Daarom zijn wij dan ook een “WordPress Specialist”. Wij kunnen op aanvraag maatwerk thema’s maken, maar ook plug-ins. Benieuwd?

Heeft interesse in een WordPress website?