WordPress, een solide CMS met onbeperkte mogelijkheden

Met WordPress beheert u zelf uw website. U plaatst eenvoudig teksten, foto’s, documenten en video’s op de website. U kunt zelf nieuwe webpagina’s aanmaken en deze in de menu’s plaatsen.

Onze specialiteit is het ontwikkelen van maatwerk oplossingen met WordPress als basis CMS. Door deze solide en uitgebreide basis hoeven wij alleen de strikt noodzakelijke zaken op maat te maken, wat weer scheelt in de ontwikkel- en beheerkosten.

  • SEO vriendelijk, dus goed vindbaar door Google en Bing

  • Uitstekend en meervoudig beveiligd

  • Eenvoudig in beheer, gebruik en onderhoud

WordPress Thema’s

Een WordPress thema zorgt voor het uiterlijk van de website. Met een druk op de knop kunt u het complete design van de website vervangen. Is het thema dat u gebruikt na een tijdje toch niet naar wens? Dan kunt u een andere theme kiezen of laten ontwikkelen, zonder dat de inhoud van de site verloren gaat.

WordPress Webshop

WordPress is naast een CMS ook zeer goed in te zetten als e-commerce webshop. Op basis van WooCommerce ontwikkelen wij webshops voor zowel fysieke als digitale artikelen.
Om af te rekenen kunnen er verschillende betaalmethodes zoals iDeal, creditcard, maar ook op factuur worden gebruikt.

WordPress Plugins

Met een WordPress plugin voegt u nieuwe functies aan uw website toe. Omdat WordPress een wereldwijd gebruikt systeem is zijn er duizenden plugins voor te vinden. Mocht de benodigde functionaliteit niet beschikbaar zijn, dan ontwikkelen wij deze zelf.